МЕСТОПЛОЖЕНИЕ:

Апарткомплекс „Амфора палас” се намира до живописната гора на Национален парк "Златни пясъци",  точно до воден парк „Акваполис”, на 5 минути пеша от плажа ,отдалечен от шума на главната улица на курорта.
За 20 минути се стига с кола или автобус до центъра на Варна, 40 минути до международно летище Варна. Точно пред „ Амфора палас” има автобусна спирка.
Разположението на комплекса ,заобиколен от свежия въздух и зеленината на заобикалящата го гора ще Ви помогне да се отпуснете , да се отдадете и забележите малките удоволствия, които живота предлага.
Свежият полъх на вечерният морски бриз и песента на щурците и малките горски птички ще Ви накарат да се почувствате отпочинали, доволни и усмихнати.

 
ТЕРИТОРИЯ:

За гостите на комплекса има на разположение открит басейн, а за малките посетители- обособена детска част в басейна и детска площадка.
Насред палми и зелениена, можете да получите приятен загар на шезлонгите, около басейна.
 

Почивка със семейството:

Всички апартаменти в комплекс „Амфора палас“ са оборудвани с кухня, кухненски кът , с уреди и посуда за приготвяне на храната, което е идеално за ваканция с малки деца.
В района около комплекс „Амфора Палас“ можете да намерите много ресторанти, в които се сервира българска, европейска и екзотична кухня и неповторимите, известни в цял свят български вина.